Despre noi"But I see your true colours
Shining through
I see your true colours
That's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colours
True colours are beautiful,
Like a rainbow"
(Cyndi Lauper)

Pornind de la aceste cuvinte ne-am ales numele şi totodată ele ne-au ajutat să ne stabilim misiunea: accea de a vă încuraja să arătaţi, folosindu-vă de haine, ceea ce sunteti voi de fapt, ceea ce simţiţi. Pentru că, în fond, asta ar şi trebui să exprime o haină; să fie mai degrabă o stare de spirit, decât un moft trecător al modei, să fie un mesaj despre voi, despre personalitatea voastră, şi nu despre câţi bani aveţi în buzunar.

Culorile ne pot influenţa dispoziţia şi dacă ele sunt vii sau calde, cu atât mai bine. Atunci vedem în cu totul altă lumină ceea ce ne înconjoară. Nu încercăm să vă vindem sfaturi de positive thinking, ci doar nişte haine colorate, deosebite, lucrate cu drag pentru voi.

O rochiţă portocalie vă poate face ziua mai frumoasă sau o zi ploioasă o puteţi transforma într-una senină doar pentru că bluza pe care o purtaţi e albastră precum cerul într-o zi de vară.

Suntem aici pentru cei ce iubesc culorile, pentru cei care vor altceva, pentru cei pe care banalul nu îi caracterizează; hainele noastre colorate din fibre naturale de bumbac şi in, brodate manual, aşteaptă să le scoateţi la plimbare prin oraş, să le duceţi la mare, să stea la plajă sau să respire aer proaspăt de munte, să se bucure de iarba verde şi să înveselească privirile celorlalţi. Sau, din contră, puteţi din când în când să le ţineţi şi în dulap, doar o scurtă vreme (căci culorilor le place să umble hai-hui) pentru a le spune şi celorlalte haine povestea lor, a hainelor din culori de curcubeu.

Cu drag,
Curcubeul de bumbac

2 comentarii:

 1. Salut,

  Dar site-ul nu mai exista? Era foart frumos si colorat si imi puteam alege foarte usor hainele...?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Site-ul mai exista, dar momentan ne cautam un hosting pentru el, nefiind in totalitate multumiti de vechile servicii de hosting.

   Incet-incet actualizam si articolele de aici. Ne poti urmari aici inscriindu-te la Newsletter.

   Iti multumim pentru interes si feed-back.

   Ștergere